Gode råvarer - naturligvis

Vores menukort byder på snacks, forretter, hovedretter og desserter som serveres i hele køkkenets åbningstid.

Snacks

3 østers med vinaigrette og saltet citron 75,-
Friteret jomfruhummer i panco, urtecreme og tang 75,-
Lufttørret skinke, tør ost og ramsløgspesto 75,-

Forretter

Nye kartofler med blåmuslinger syltet strandportulak, puffet kartoffel og røget sauce 115,-
Hvide asparges med hollandaise og rejer 115,-
Terrin af kalveskank med syltet sennepskorn og salater i sennepscreme 115,-

Hovedretter

Nakke af økologisk frilandsgris med ærter, sommerløg og vild kørvel sauce 215,-
Dagens Fisk med rabarber, gulerod, brunet smør 215,-

Ost og det søde

Jordbær med jordbærsorbet, ingefærskum og sprød marengs 95,-
Pandekager med hindbær syltetøj og vanilie is 95,-
3 slags ost med abrikoskompot og rugbrød 95,-

Citrontærte med marengs 75,-
Sødt 25,-

Cottagemenuen

Et glas champagne 3 retters menu sammensat af køkkenet
Et glas vin til hver ret
Kaffe og sødt
725,- pr. person

Cottagemenuen uden vin

Et glas champagne
3 retters menu sammensat af køkkenet
Kaffe og sødt
565,- pr. person